VIDEO Neymar sa pobil so spoluhráčom priamo na tréningu!

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 15:52 • 2 min
VIDEO Neymar sa pobil so spoluhráčom priamo na tréningu!

BRATISLAVA/MIAMI - Špekulácie okolo prestupu brazílskeho futbalistu FC Barcelona Neymara do Paríža St. Germain naberajú na intenzite. Svetové média už niekoľko dní horlivo informujú verejnosť o závratných sumách za prípadný transfer. To, čo sa však udialo na tréningu v Miami, napovedá o dusnej atmosfére v katalánskom tíme.

slovakia

left justify in out

Na tréningu v Miami sa dostal Neymar do priameho fyzického konfliktu s novicom v tíme, Nelsonom Semedom.  A nebyť promtného zásahu ostatných kolegov, šarvátka by pravdepodobne pokračovala. Neymar po incidente opustil tréningovú plochu.

 

FC Barcelona sa momentálne nachádza na tradičnom predsezónnom turnaji v USA - na Medzinárodnom pohári majstrov. Najviac pozornosti zo všetkých strán sa dostáva práve 25-ročnému Brazílčanovi a enormný záujem o jeho osobu, ako sa zdá, ho poriadne rozladil. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies