VIDEO Neymar proti 600 koňovému Fordu Kena Blocka: Kto z koho?!

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 11:15 • 2 min
VIDEO Neymar proti 600 koňovému Fordu Kena Blocka: Kto z koho?!

BRATISLAVA – Ken Block je známy svojimi bláznivými videami pod názvom Gymkhana. Špeciálne triky a driftovanie v kúdole dymu si tentoraz z blízka vychutnáva jeden z najlepších futbalistov planéty, Neymar. Zo zápasu Neymar – Ken Block tak vznikla úplne nová disciplína. Footkhana.

slovakia

left justify in out

Profesionálny americký pretekár a kaskadér Ken Block opäť natočil jedno zo svojich úchvatných videí. Skvelé vizuálne dielo tentoraz zasponzoroval popredný svetový výrobca olejov a mazív, čo však nič nemení na tom, že ide o mimoriadne vtipné a príjemné spojenie dvoch odlišných svetov: motoršportu a futbalu. Vďaka nadchádzajúcim majstrovstvám sveta vo futbale, ktoré sa uskutočnia v Brazílii, je hlavnou postavou aj populárny útočník FC Barcelona – Brazílčan Neymar Junior. Okrem neho sa vo videu mihne aj legenda brazílskeho futbalu, dvojnásobný majster sveta Cafú.

 

Zápletka je pomerne jednoduchá: Neymar s tromi ďalšími futbalistami (L. Hurskainen, Séan Garnier, A. Henderson) čelí Kenovi Blockovi na jeho 600 koňovom Forde Fiesta a snažia sa skórovať. K top momentom patrí nepochybne Kenov „multi-gól“. A ako sa skončí zápas Football vs. Gymkhana? Pozrite si priložené video!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies