VIDEO Neymar v emotívnom videu poďakoval bývalým spoluhráčom a priaznivcom Barcelony

NETKY.SK • 4 August 2017, 15:40 • 2 min
VIDEO Neymar v emotívnom videu poďakoval bývalým spoluhráčom a priaznivcom Barcelony

PARÍŽ - Nová posila francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain Neymar, ktorý prestúpil do PSG z FC Barcelona za rekordnú sumu 222 miliónov eur, na oficiálnej tlačovke na štadióne v Parku princov v piatok popoludní poprela motiváciu peniazmi pri rozhodnutí zmeniť klubovú príslušnosť.

slovakia

left justify in out

Brazílsky útočník takisto odmietol názor, že do Paríža prišiel pre to, aby sa stal väčšou superhviezdou než bol v katalánskom klube. Bývalým spoluhráčom a priznivcom katalánskeho klubu venoval videonahrávku plnú emócií.

 

Predstavitelia klubu majú na 25-ročného útočníka ťažké srdce  - nevyplatia mu finančný bonus vo výške 26 miliónov eur, ktorý mu náležal z posledného roku zmluvy. Aj táto suma mala podporiť rozhodnutie Brazílčana pokračovať v Katalánsku až do rok 2021. Hovorca Barcelony v oficiálnom stanovisku uviedol , že "Klub je sklamaný z jeho rozhodnutia. Očakávali sme od neho otvorenejšiu a úprimnejšiu komunikáciu."

 

Zdá sa však, že fanúšikov si váži o čosi viac, pretože iba niekoľko hodín po oficiálnom spečatení transferu, im Neymar vyslovil veľkú vďaku a rešpekt formou emotívneho videa. Napokon, posúďte sami.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies