VIDEO Neuveriteľné! Blogerka sa len pomocou makeupu v priebehu niekoľkých minút premenila na dokonalú kópiu Mony Lisy!

NETKY.SK • 18 Máj 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Neuveriteľné! Blogerka sa len pomocou makeupu v priebehu niekoľkých minút premenila na dokonalú kópiu Mony Lisy!

Táto vizážistka môže smelo povedať, že je skutočnou umelkyňou!

slovakia

left justify in out

Mnohé vizážistky majú čarovné ruky a z nenápadnej ženy dokážu vykúzliť hotovú kráľovnú. Zvýraznia všetko, čo je na nej krásne a prípadne maličké nedokonalosti zakryjú tak, že si ich nikto ani nevšimne. Niektoré makeup artistky však dokážu človeka nielen skrášliť, ale aj zmeniť na úplne inú osobu.

 

To je prípad He Yuhong, čínskej blogerky, ktorú fanúšikovia požiadali, aby zmenila samú seba na slávnu Monu Lisu z obrazu od renesančného umelca Leonarda DaVinciho. Jeden by povedal, že také niečo sa realisticky urobiť ani nedá, no keď zbadáte, ako to zvládla šikovná Číňanka, nebudete veriť vlastným očiam!

 

He Yuhong sa dokonale pohrala s tieňmi, čím dosiahla tvary aj výraz, ktoré sú na nerozoznanie od talianskej mešťanky zo 16. storočia. Svojim počinom dokázala, že nie je len vizážistkou, ale aj umelkyňou, pretože takéto dielo si už vyžaduje poriadnu dávku talentu a predstavivosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies