VIDEO Neuveriteľná jazda Marka Higginsa na Tourist Trohpy

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 11:20 • 2 min
VIDEO Neuveriteľná jazda Marka Higginsa na Tourist Trohpy

ISLE OF MAN – Automobilka Subaru zverejnila prepracované onboardové video s Markom Higginsom na palube. Rekordná jazda Subaru Impreza WRX STi komentovaná samotným britským šampiónom je ozajstnou pastvou pre oči.

slovakia

left justify in out

Britský jazdec Mark Higgins (43) je známy nielen svojimi úspechmi v rally (trojnásobný víťaz britskej Rally Championship), ale predovšetkým nevšednými rekordmi z typicky motorkárskeho mestského okruhu na ostrove Man. Ako rodák z Isle of Man je pilotom v podstate jediného oficiálne meraného automobilu na podujatí Tourist Trophy. Spolu s automobilkou Subaru, ktorá rýchlostné skúšky sponzoruje, sa pokúsili prekonať svoj vlastný rekord z roku 2011. Ako sme už informovali, to sa Markovi Higginsovi aj podarilo, a svojím výkonom sa dostal na úroveň motocyklov so sajdkárami. Na výlučne motorkárskom mestsko-vidieckom okruhu ide o mimoriadny úspech.

 

Higginsov tím pripravil pod taktovkou Subaru nevšedné video, ktoré vás zatlačí do kresla. Spolu s telemetriou jazdca a auta ide o mimoriadne pohlcujúci zážitok. Priemerná rýchlosť Higginsovej Imprezy na 37 míľovej trati presiahla neuveriteľných 190 km/h.

 

Pripravte sa na riadnu dávku adrenalínu – pripútajte sa a začíname!

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona