VIDEO Neuveríte, kde si chlapec si dokončoval úlohy. Bizarnejšie miesto by ste ťažko hľadali

NETKY.SK • 15 Apríl 2018, 07:04 • 2 min
VIDEO Neuveríte, kde si chlapec si dokončoval úlohy. Bizarnejšie miesto by ste ťažko hľadali

DILLÍ - Bizarné zábery, na ktorých žena šoféruje moped a pred sebou a za sebou má po jednom dieťati, pochádzajú z bližšie nešpecifikovanej časti Indie. Okrem toho, že sa žiadny z cestujúcich neobťažoval mať na hlave helmu, chlapec sediaci vzadu si za jazdy dokončoval domácu úlohu.

slovakia

left justify in out

Video natočil jeden z účastníkov dopravnej premávky. Je až obdivuhodné, s akým pokojom si chlapec plní svoje školské povinnosti. Avšak jeho mama si neuvedomovala, že bol vystavený veľkému riziku úrazu. Akýkoľvek úhybný manéver či náraz do jamy by mohol skončiť nešťastím, píše server Novinky.cz.

 

Denník Daily Mail vysvetľuje, že indickí žiaci sú vystavovaní veľkému tlaku, lebo pri nesplnení domácej úlohy musia čeliť tvrdým trestom.

Dokončovanie úlohy na mopede sa však zdá byť predsa len nešťastným riešením, keďže na indických cestách príde ročne o život okolo 150- tisíc ľudí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies