VIDEO: Neudržal nervy na uzde, brankár Slovana už pozná trest za inzultáciu rozhodcu

NETKY.SK • 19 Február 2019, 15:44 • 2 min
VIDEO: Neudržal nervy na uzde, brankár Slovana už pozná trest za inzultáciu rozhodcu

RIGA - Brankár hokejistov HC Slovan Bratislava Jakub Štěpánek si poriadne zavaril. V pondelňajšom stretnutí proti domácemu Dinamu Riga (0:5) od zlosti svojou hokejkou udrel do zlomenej hokejky na zemi a odpálil ju smerom na hlavného rozhodcu.

slovakia

left justify in out

Ten českého gólmana "za odmenu" poslal rovno do šatne a jeho miesto v 43. min zaujal 18-ročný Michal Vojvoda, ktorý pri premiére v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) inkasoval tri góly. Brankárskej jednotke Slovana teraz hrozí dištanc na päť až desať zápasov.

 

Nešportovému gestu predchádzala situácia, keď Štěpánkovi clonil vo výhľade rôznymi pohybmi útočník Dinama Brandon McMillan. To sa gólmanovi "belasých" vôbec nepáčilo a súpera zložil k zemi tvrdým krosčekom. Za to ho arbitri vylúčili na dve minúty, následne za spomenutý incident s hlavným rozhodcom dostal aj osobný trest do konca zápasu.

Štěpánkov výlev emócii už rieši disciplinárna komisia KHL. "Podľa reglementu mu hrozí trest na päť až desať súťažných zápasov. Záleží na rozhodnutí komisie. Slovan v tejto sezóne nastúpi už iba dvakrát. Ak Štěpánek dostane trest na viac zápasov, prenesú sa mu do ďalšej sezóny," povedal podľa championat.ru šéf "disciplinárky" KHL Valerij Kamenskij. Zverenci trénera Vladimíra Országha sa predstavia ešte v Helsinkách proti Jokeritu, sezónu ukončia v Soči. 
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies