VIDEO Netrpezlivý vodič predbiehal cez plnú čiaru, čelne vrazil do policajtov!

NETKY.SK • 8 December 2017, 11:06 • 2 min
VIDEO Netrpezlivý vodič predbiehal cez plnú čiaru, čelne vrazil do policajtov!

PARDUBICKO – Napriek obrovskému množstvu smrteľných havárií na cestách, si mnohí vodiči nedajú povedať a jazdia ako šialení. Riskujú tak vlastný život ale čo horšie, aj život ostatných nevinných slušných vodičov.

slovakia

left justify in out

V poobedných hodinách 1. decembra medzi obcami Bukovina u Přelouče a Stojice došlo k nebezpečnej čelnej zrážke. Ako informoval web policie.cz, vodič vozidla VW Caddy predbiehal nákladné auto na úseku s plnou čiarou, kde navyše nebolo vidno za horizont vozovky. Nezodpovedný 53-ročný muž sa nestihol zaradiť do svojho pruhu a narazil do protiidúceho policajného vozidla v civilnom prevedení.

 

Najrizikovejším faktorom v cestnej premávke sú mladí muži za volantom

 

Policajt síce strhol volant doprava, no zrážke nedokázal zabrániť. Policajné auto potom narazilo do stromu. Spolujazdec utrpel zranenia a musel byť prevezený do nemocnice. Auto vinníka, ktorého česká polícia zatiaľ klasifikuje len ako „pravdepodobného“ vinníka, po zrážke narazilo ešte aj do kamióna. Ostatným účastníkom sa nič vážne nestalo.

 

Alkohol u žiadneho z troch vodičov nezistili. Predbežná škoda na vozidlách je 260 tisíc korún. Celý prípad je vo vyšetrovacom procese. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies