VIDEO Netradičná naháňačka: Potkan si hravo poradil s mačkou, ktorá ho chcela uloviť

NETKY.SK • 9 November 2018, 13:13 • 2 min
VIDEO Netradičná naháňačka: Potkan si hravo poradil s mačkou, ktorá ho chcela uloviť

Kto by to bol povedal. Lov na potkana sa v sekunde obrátil proti mačke. Utekala kade ľahšie!

slovakia

left justify in out

Už od malička nám rodičia, učiteľky v škôlke i rozprávky hovorili o tom, ako to v ríši zvierat funguje. Silnejší tu obvykle vyhráva a to platí aj v prípade mačiek a hlodavcov. Fungovalo to tak odjakživa – mačky lovia myši, nie opačne. Veď ako by to vyzeralo... No, napriek všetkému, po vzhliadnutí tohto videa budete mať o tom reálnejšiu predstavu.

 

Prekvapivé zábery sa podarilo natočiť obyvateľovi istého luxemburského mesta Claudeovi Alffovi. Po tom, ako ich uverejnil na internete, spustila sa vlna vtipných reakcií.

 

V úvode sa divákovi nezdá, že by išlo o niečo výnimočné. Mačka na druhej strane ulice zbadá potkana, tak sa za ním, samozrejme, rozbehne. Lovecky inštinkt jej nedovolí konať inak. Situácia sa však náhle dramaticky zmení. Hlodavec sa mačky totiž nezľakne, práve naopak, začne útočiť. Prekvapená mačka následne vezme nohy na plecia pred potkanom uteká ostošesť. Naháňačka ako z rozprávky o Tomovi a Jerrym je na svete.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies