VIDEO Nešťastie v Japonsko: Pri nehode v tuneli zahynuli dvaja ľudia, takmer 100 sa zranilo

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 16:30 • 2 min
VIDEO Nešťastie v Japonsko: Pri nehode v tuneli zahynuli dvaja ľudia, takmer 100 sa zranilo

HIROŠIMA - Najmenej dvaja ľudia prišli dnes o život a ďalších takmer 100 utrpelo zranenia pri dopravnej nehode v diaľničnom tuneli na západe Japonska. Informovali o tom tamojšie úrady, podľa ktorých doposiaľ nie je zrejmé, či sú po zrážke nezvestné aj ďalšie osoby.

slovakia

left justify in out

K zrážke viacerých vozidiel a následnému požiaru došlo dnes ráno miestneho času v tuneli na diaľnici Sanyo v meste Higašihirošima ležiacom v prefektúre Hirošima, uviedla agentúra BNO News.


Pri nehode zhorelo prinajmenšom päť vozidiel. Na videozázname z miesta nehody je vidieť, ako z tunela stúpa hustý čierny dym. Hasičom údajne trvalo vyše 2,5 hodiny, kým požiar celkom uhasili. Samotný tunel totiž hasiacim systémom vybavený nebol.


Tamojšia polícia uviedla, že pri nehode zahynuli najmenej dvaja ľudia - žena, ktorá zomrela v dôsledku zastavenia činnosti srdca, a ďalšia doposiaľ neidentifikovaná osoba, ktorú záchranári objavili vo vnútri zhoreného auta. Do nemocníc v oblasti bolo prevezených dovedna 96 ľudí; mnohí z nich sa nadýchali dymu.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies