VIDEO Nespokojní Bratislavčania vyšli do ulíc: Párty pod oknami starostu!

NETKY.SK • 24 September 2016, 10:17 • 2 min
VIDEO Nespokojní Bratislavčania vyšli do ulíc: Párty pod oknami starostu!

BRATISLAVA - Včera večer sa konalo pod oknami starostu mestskej časti Staré Mesto, Radoslava Števčíka protestné zhromaždenie. Akcia mala názov "Párty u Rada”.

slovakia

left justify in out

Ľudia sa zišli, aby vyjadrili svoju nespokonjosť proti zmenám v otváracích hodinách prevádzok. Na dohodnutom mieste sa zišlo približne 700 ľudí, ktorí boli zhromaždení na dvoch stranách nábrežia, uvádza Nový Čas. Niekoľko stoviek ľudí skandovali pod oknami starostu: "Rado, Rado, Rado"

 

 

Na mieste hrala hlasno hudba a ľudia sa zabávali a tancovali. Neskôr polícia organizátorom hudbu vypla. Dopravu riadili desiatky policajtov.

 

Párty prebiehala pod bytovkou starostu Starého Mesta Radoslava Števčíka. Išlo o protest proti rozhodnutiu, podľa ktorého by mali podniky v centre Bratislavy zatvárať už o 22:00. 

 

Starosta mestskej časti Radoslav Števčík VZN najskôr obhajoval. Nakoniec však po tlaku verejnosti oznámil, že to nepodpíše. Paradoxné je, že aj napriek tomu krčmy o desiatej zatvárať budú musieť a centrum našej metropoly sa dostalo do patovej situácie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies