VIDEO Nepodarená lúpež: Zlodej sa pri úniku z miesta činu zasekol vo ventilácii, zasahovali hasiči!

NETKY.SK • 12 Február 2015, 15:04 • 2 min
VIDEO Nepodarená lúpež: Zlodej sa pri úniku z miesta činu zasekol vo ventilácii, zasahovali hasiči!

USA - Nemenovaný lupič sa pri úniku z miesta činu zasekol vo ventilačnom zariadení.

slovakia

left justify in out

Nevšedná udalosť sa stala v americkom meste Seattle. Obyvateľ istého bytového domu prichytil muža, ako ničil automat na nápoje nachádzajúci sa v spoločnej práčovni. Mužovi sa však podarilo dvere do miestnosti zatarasiť a následne sa presekal niekoľkými sádrokartónovými stenami do suterénu. Tam ho však zastavilo vonkajšie murivo. Muž preto vliezol do ventilačného zariadenia, kde sa ale zasekol.

 

Na mieste preto museli zasiahnuť hasiči, ktorým sa ho podarilo zo zariadenia oslobodiť. Polícia následne muža, u ktorého našla množstvo mincí a jednodolárových bankoviek pochádzajúcich z predajného automatu, zatkla. V súčasnosti čelí obvineniu z lúpeže a držania drog. Lupič podľa polície totiž priznal, že bol pod vplyvom psychotropných látok. Keď sa ho príslušníci zboru spýtali, prečo sa snažil ujsť cez steny, povedal im, že chcel dokončiť misiu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona