VIDEO Nemeckí funkcionári to poriadne prepískli! Takto provokovali Švédov, incident vyšetruje FIFA

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 13:26 • 2 min
VIDEO Nemeckí funkcionári to poriadne prepískli! Takto provokovali Švédov, incident vyšetruje FIFA

SOČI - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) začala vyšetrovanie dvoch nemeckých funkcionárov, ktorí sa posmievali švédskym súperom po víťaznom góle Toniho Kroosa v ich vzájomnom súboji na MS 2018 v Rusku.

slovakia

left justify in out

Kamery po skončení sobotňajšieho duelu Nemecko - Švédsko (2:1) v Soči zachytili vedúceho kancelárie Nemeckého futbalového zväzu (DFB) Georga Behlaua a Ulricha Voigta z mediálneho oddelenia DFB, ako svojím nadmieru veselým správaním provokujú realizačný tím Švédska. Nemci sa neskôr za svoje extempore ospravedlnili.

"Bol to emotívny zápas, najmä jeho záver. Naše reakcie smerom k švédskej lavičke boli príliš emotívne. Ospravedlňujeme sa za to švédskemu trénerovi aj jeho kolegom. Toto správanie nezodpovedá našim mravom," napísali Nemci na konte DFB na sociálnej sieti. "Niektorí Nemci začali oslavami zámerne na mieste, kde sme sa práve nachádzali. Gestá, ktoré pri tom použili, ma poriadne nahnevali," komentoval švédsky kouč Janne Andersson.

Prehrou s Nemcami v nadstavenom čase (1:2) sa Švédi pripravili už takmer o istý postup z F-skupiny MS 2018. Pred záverečnými dvoma zápasmi v tejto skupine majú šancu na osemfinále ešte všetky štyri tímy: 6-bodoví Mexičania, 3-bodoví Nemci a Švédi a za istých okolností aj Kórejčania, ktorí sú zatiaľ bez bodu. V stredu od 16.00 h sa v F-skupine stretnú Švédi s Mexičanmi a Kórejčania s Nemcami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies