VIDEO Nemec vyšplhal na pyramídu v Gíze, naskytol sa mu úžasný pohľad

NETKY.SK • 28 Január 2016, 19:21 • 2 min
VIDEO Nemec vyšplhal na pyramídu v Gíze, naskytol sa mu úžasný pohľad

KÁHIRA – Nie je to bezpečné a ani legálne, ale ani strach o život a prísne egyptské zákony nezabránili Andrejovi Ciesielskemu vyšplhať na jednu z pyramíd v Gíze.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný Andrej cestoval do Egypta, aby sa mohol vyštverať na Cheopsovu pyramídu, známu aj ako Veľká pyramída. Ide o najväčšiu pyramídu v Egypte a o posledný z pôvodných siedmych divov sveta.

 

Andrej, ktorý pochádza z nemeckého Mníchova, dokázal zdolať 4500 rokov starú a 146 metrov vysokú pyramídu za denného svetla a za menej ako osem minút. Na vrchole bol dostatočne dlho, aby mohol spraviť úžasné zábery.

 

Jeho zostup bol celkom pokojný až do chvíle, keď ho na zemi nechytila polícia, ktorá ho odniesla na vypočúvanie. „Povedali mi, že riskujem väzenie, ale za tie fotky to stálo,“ povedal Andrej a dodal: "Bolo to úplne neskutočné stáť na vrchole jedného z divou sveta. Nikdy na to nezabudnem.“

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies