VIDEO Nekvalitné produkty k nám neprúdia len zo zahraničia, vyrábame si ich aj v SR a to dobré vyvážame von

NETKY.SK • 11 Október 2017, 15:50 • 2 min
VIDEO Nekvalitné produkty k nám neprúdia len zo zahraničia, vyrábame si ich aj v SR a to dobré vyvážame von

BRATISLAVA – Posledné mesiace rezonuje vo východných štátoch Európskej Únie kauza s dvojitou kvalitou potravín a iných produktov. Nie sú to ale len továrne nadnárodných korporácií v zahraničí, ktoré k nám vozia menej kvalitný tovar všetkého druhu. To isté si robíme my sami, doma na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Potravinový kritik Patrick Linhart, ktorý odhaľuje nekalé praktiky v potravinárskom priemysle, sa s verejnosťou podelil o šokujúce zistenie.

 

VIDEO Prečo nadnárodné korporácie vozia na východ nekvalitnejší tovar? Máme to vo vlastných rukách

 

Zahraničné firmy diskriminujúce východné štáty EÚ sa infiltrovali aj na ich pôdu. V závodoch, ktoré tu prevádzkujú, sa tiež vyrába tovar dvojakej kvality. Napriek tomu, že pochádza z našich rúk a polí, to lepšie, zdravšie a kvalitnejšie je vyvážané za hranice Slovenska a to horšie si nechávame na vlastných pultoch.

 

Viac podrobností s dozviete vo videu:

 

Rozdielnu kvalitu majú v európskych štátoch aj kozmetické produkty

 

Patrick Linhart je potravinový kritik. Túto funkciu si vybral sám dobrovoľne a nie je za ňu nikým platený. Je zároveň prvým mediálnym potravinovým kritikom na Slovensku. Analýze a rozoberaniu potravín sa venuje už vyše 20 rokov. Prešiel všetkými profesiami od kuchára cez baristu, gastro, potravinovú výrobu až po marketing. Poslednú oblasť však rýchlo opustil, pretože sa nevedel stotožniť s nekalými praktikami danej firmy. Veľa cestoval po svete a nedávno sa vrátil na Slovensko, aby mohol šíriť osvetu aj tu. Je autorom relácie Vieš, čo ješ a v súčasnosti pracuje na novom projekte Patrick Linhart bez cenzúry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona