VIDEO Nehodu Paula Walkera zachytila kamera!

NETKY.SK • 3 December 2013, 11:18 • 2 min
VIDEO Nehodu Paula Walkera zachytila kamera!

VALENCIA – Toto je moment, kedy známy americký herec Paul Walker (40) prišiel o život! Červené Porsche Carrera GT narazilo do stromu a pohltili ho plamene.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Americký portál TMZ získal exkluzívne zábery nehody, pri ktorej zahynul herec Paul Walker a jeho kamarát Roger Rodas (38). Na videu je vidieť moment, kedy auto narazí do stromu a ako o niekoľko sekúnd začne horieť a hustý čierny dym zahalí ulicu. Autá, ktoré sa v tom čase nachádzali na ulici, ihneď zastavili a ľudia bežali k miest nehody.

Podľa vyšetrovateľa bola vysoká rýchlosť jedným z dôvodov smrteľnej nehody. Walker možno zomrel počas ilegálnych pouličných pretekov. Pre portál TMZ.com to uviedol nemenovaný zdroj z policajného prostredia, podľa ktorého vyšetrovatelia dostali tip, že Walker a jeho kamarát a obchodný partner Roger Rodas tesne pred smrteľnou haváriou pretekali s iným autom. V oblasti, kde k nehode došlo, sa totiž často konajú takéto preteky.

Blízki dvojice skúsených šoférov si však nehodu nedokážu vysvetliť. Podľa zdroja portálu TMZ mohla byť príčinou porucha vozidla. Na mieste chýbali stopy po brzdení, ktoré vidieť až tesne pred miestom nárazu. Tie sú navyše rovné, akoby šofér nedokázal pohnúť volantom a zabrániť tak zrážke. Na poruchu, zrejme únik nejakej kvapaliny, vraj poukazuje aj skutočnosť, že plamene sa príliš rýchlo rozšírili v prednej časti auta.

Po tragickom úmrtí jednej z najväčších hviezd akčnej série Rýchlo a zbesilo je neistá budúcnosť siedmeho filmu, ktorý mal premiéru naplánovanú na júl 2014. Walker sa mal vraj spolu s hereckými kolegami v nedeľu vrátiť na pľac v Atlante. Ako na svojej webovej stránke uviedol magazín The Hollywood Reporter, veľká časť je už nakrútená, na január ale bolo naplánované filmovanie dodatočných scén v Abú Zabí.

Zimomriavky spôsobuje aj scéna z filmu Rýchlo a zbesilo 7, ktorá sa odohráva počas pohrebu. Tam Walker sľubuje Tyreesovi „ešte jeden pohreb“.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies