VIDEO Nehoda vojenského nákladného lietadla v Nepále si vyžiadala život pilota

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 13:02 • 2 min
VIDEO Nehoda vojenského nákladného lietadla v Nepále si vyžiadala život pilota

KÁTHMANDU - Život pilota a ťažké zranenia dvoch členov posádky si vyžiadala nehoda nákladného lietadla nepálskych ozbrojených síl, ktoré sa v nepriaznivom počasí zrútilo do poľa v odľahlej oblasti na severe Nepálu.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes agentúra DPA. Lietadlo prevážajúce zásoby potravín z juhu krajiny do mesta Simikot na severe Nepálu bolo v nepriaznivých poveternostných podmienkach nútené zmeniť kurz, uviedol hovorca nepálskej armády.

 

 

"Lietadlo nemohlo pre nepriaznivé počasie pristáť na letisku. Pilot pri jeho havárii zahynul, ďalších dvoch členov posádky previezli na ošetrenie do nemocnice," dodal hovorca.

K havárii vojenského lietadla došlo tri dni po tom, čo iné transportné lietadlo narazilo do úbočia hory neďaleko Mount Everestu. Pri nehode prišiel o život kapitán lietadla a druhý pilot.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies