VIDEO NBA: Nowitzki okoštoval novú štadiónovú pochúťku, dvanásťdolárový dirkburger

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 10:43 • 2 min
VIDEO NBA: Nowitzki okoštoval novú štadiónovú pochúťku, dvanásťdolárový dirkburger

DALLAS - Dirkburger je názov novej pochúťky z ponuky rýchleho občerstvenia, aké budú za dvanásť dolárov spoločne s hranolčekmi ponúkať v American Airlines Center počas domácich zápasov basketbalistov Dallasu.

slovakia

left justify in out

Nesie meno najväčšej hviezdy klubu Dirka Nowitzkého a 37-ročný krídelník ho už aj slávnostne ochutnal. "Snažím sa žiť zdravo, takže keď sa ma pýtali, čo by som si doň zvolil, povedal som moriaka. Zahriakli ma, že okrem mňa to nikto neje," uviedol Nowitzki pri predstavovaní pokrmu.

 

V tradičnej bavorskej žemli je teda klasické mäso do hamburgerov, slaninovo-cibuľová náplň či rukola. "Kombinácia trochu sladkého, kyslého a pikantného. Cez sezónu sa burgerom vyhýbam, lebo keď máte 37, 38 rokov, musíte sa snažiť zostať zdravý, aby ste mohli držať krok s mladšími hráčmi. Dnes je deň, keď môžem spraviť malú výnimku. Dám si ešte hlt, je skutočne chutný," povedal nemecký veterán v dokrútke, ktorú priniesol web The Dallas Morning News.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies