VIDEO Natalie Portman si zahrala v klipe Jamesa Blakea

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 10:29 • 2 min
VIDEO Natalie Portman si zahrala v klipe Jamesa Blakea

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník James Blake zverejnil videoklip k piesni My Willing Heart.

slovakia

left justify in out

V čiernobielej novinke sa predstavila Natalie Portman, ktorá bola v čase nakrúcania tehotná. Tridsaťpäťročná herečka vo videu pláva vo vode alebo odpočíva na posteli. Držiteľka Oscara za film Čierna labuť (2010) porodila vo februári dievčatko, ktorému dali spolu s manželom Benjaminom Millepiedom meno Amalia. Dvojica sa zosobášila v roku 2012 a vychováva spolu aj takmer šesťročného syna Alepha.

 

 


O réžiu klipu, ktorý nakrúcali v Los Angeles, sa postarala Anna Rose Holmer. Pieseň pochádza z albumu The Colour in Anything, ktorý 28-ročný hudobník vydal vlani v máji. Spoluautorom skladby je americký spevák a rapper Frank Ocean. O produkciu nahrávky sa postaral Rick Rubin. Blake, ktorý v súčasnosti pracuje na nových skladbách, sa tento rok predstaví napríklad na poľskom festivale Open'er. Podujatie sa bude konať od 28. júna do 1. júla v meste Gdynia.  

James Blake, celým menom James Blake Litherland, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, pričom debutoval o dva roky neskôr eponymným albumom (2011). Po ňom nasledovala štúdiovka Overgrown (2013), za ktorú získal prestížnu Mercury Prize. Spomínaná štúdiovka The Colour in Anything je jeho zatiaľ posledným albumom. Okrem toho vydal aj šesť EP nahrávok. Podarilo sa mu získať Ivor Novello Award a dve nominácie na Grammy. Vlani sa predstavil na trenčianskej Pohode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies