VIDEO Natália Hatalová prichádza s novým singlom Osud

NETKY.SK • 28 September 2017, 18:48 • 2 min
VIDEO Natália Hatalová prichádza s novým singlom Osud

BRATISLAVA - Speváčka Natália Hatalová oslavuje dnes, teda 28. septembra 28. narodeniny, zároveň aj desaťročnicu svojho pôsobenia na hudobnej scéne.

slovakia

left justify in out

Pri tejto príležitosti pripravila pre svojich fanúšikov darček v podobe nového singlu Osud, ku ktorému vydala aj videoklip. „Niektoré veci vo svojom živote nepovažujem za náhodu. V živote človeka je veľa jedinečných momentov. Niektoré stretnutia, poznania a veci sú nám hneď jasné, niektoré sa nám odkryjú až časom. Vedela som, že tieto narodeniny chcem osláviť naozaj výnimočne, že vznikne niečo nové. A tým je práve pieseň Osud. Singel pripomína tie momenty v živote, ktoré sa ukážu ako osudové,“ uviedla pre médiá Natália Hatalová.

 

Osud je príjemná melancholická skladba, ktorú Natália pôvodne spievala v anglickom jazyku, no cítila, že v slovenčine vyznie lepšie. „Uvedomila som si, že slová v rodnom jazyku, majú pre mňa hlbší význam. Slovenský text mi napísal Peter Kollár, ktorý vystihol absolútnu podstatu. Hudbu zložil René Rypár.  Medzi riadkami má pieseň viac posolstiev. Je, samozrejme, aj o láske, no nielen o tom. Mojou obľúbenou vetou v piesni je: Čo osud chcel, to nám dvom dal. Som totiž presvedčená, že osud nám dáva to, čo zvládneme a čo unesieme. Podľa mňa sa osud nedá znásilniť, iba prijať s pokorou,“ vysvetľuje Natália.

 

K singlu stihla sympatická speváčka nakrútiť aj videoklip. Hrá v ňom dvojica detí aj sama Natália. „Netradične som réžiu a scenár manažovala sama. Sú životné momenty, ktoré sa nám vryjú do pamäti a zostanú tam navždy. To som sa snažila zachytiť aj v klipe. Detstvo a prvá detská láska nesie v sebe niečo čistého, čo v nás zostane navždy. Spomienka, ktorá vyčarí úsmev na tvári a s pocitom dneška nás prenasleduje celý život. Moment, keď sa náhoda mení na osud. Ja zosobňujem speváčku, ktorá v kaviarni skúša svoje tradičné vystúpenie. V priebehu piesne zistí, že nie je v kaviarni sama. Na scénu príde muž a okamžite ju zaujme. V tej chvíli už celá jej pozornosť patrí len jemu, jeho tajným snom. Tím ľudí, s ktorými som spolupracovala, ma inšpiroval. Verím, že sme myšlienku osudového momentu zachytili dôveryhodne,“ uzavrela speváčka. 

 

Natália Hatalová je slovenská speváčka a muzikálová herečka. Vyštudovala muzikálové herectvo na JAMU v Brne, do pamäti verejnosti sa zapísala účasťou v speváckej súťaži Superstar z roku 2007. Aktuálne účinkuje v muzikálových predstaveniach Šľahačková princezná, Mačky, Atlantída, predtým účinkovala v populárnych Čajočkách. Na divadelných doskách v Česku ju mohli fanúšikovia vidieť v muzikáloch Zorro, Dobře placená procházka, Sněhová královna, Footloose, Steel Pier. V novembri 2016, pokrstila svoj prvý oficiálny videoklip k piesni Kto naozaj som. Hudbu zložil a zaranžoval Vlado Randy Gnepa, s ktorým ju spája spolupráca na pesničke Be strong, otextoval ju Juraj Žák. Momentálne pracuje na ďalších piesňach na svoj debutový album. Informovala Eva Sládková, PR manažérka agentúry Propaganda House.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies