VIDEO Natáčal si žraloka v tesnej blízkosti. Ten mu ukázal, čo si o tom myslí...

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 10:15 • 2 min
VIDEO Natáčal si žraloka v tesnej blízkosti. Ten mu ukázal, čo si o tom myslí...

Nezvyčajný zážitok má za sebou 38-ročný potápač Elton Polly, ktorý sa so skupinkou svojich kolegov potápal 24. februára vo vodách južne od juhoafrického mesta Durban. Jednému zo žralokov, ktorých si natáčali, sa skupinka nepáčila a zaútočil na Pollyho.

slovakia

left justify in out

Húf žralokov bol pre skupinu potápačov lákavým cieľom, najmä keď mali so sebou kamery. Jedným z nich bol aj Polly, ktorý si žralokov natáčal na GoPro kameru.

 

Pokojné natáčanie sa však zvrtlo vo chvíli, keď sa jedno zo zvierat rozhodlo, že už má dosť spoločnosti a rozhodlo sa vyraziť inam. Vybralo si však smer, v ktorom stál Polly a nepribrzdilo.

 

Náraz bol tak silný, že Pollymu spadla maska a vypadla dýchacia trubica. Polly našťastie nespanikáril a masku a trubicu si s pomocou kolegov znovu rýchlo nasadil.

 

"Nik z ľudí nebol zranený a žralok tiež vyviazol bez ujmy," povedal Polly agentúre Newsflare a uzavrel tak celý kuriózny prípad.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona