VIDEO Napravil si Neymar reputáciu? Pekné gesto najdrahšieho futbalistu planéty rozplakalo mladého fanúšika

NETKY.SK • 24 September 2018, 11:42 • 2 min
VIDEO  Napravil si Neymar reputáciu? Pekné gesto najdrahšieho futbalistu planéty rozplakalo mladého fanúšika

PARÍŽ - Keď Brazílčan Neymar opúšťal v 90. min ihrisko v súboji francúzskej najvyššej futbalovej súťaže Rennes - Paríž. St. Germain (1:3), nečakane k nemu pribehol chlapec a so slzami v očiach sa dožadoval jeho dresu.

slovakia

left justify in out

Neymar malého fanúšika objal, vyzliekol si biely dres s číslom 10 a venoval mu ho. Na štadióne Roazhon Park v tej chvíli začal prevládať potlesk nad piskotom. Chlapca odviedli štyria príslušníci bezpečnostnej služby, ktorý medzitým pribehli na "miesto činu". Najdrahší hráč sveta Neymar v zápase neskóroval, pripísal si len jednu gólovú asistenciu.

Na celej situácii je zaujímavé, že niečo podobné sa udialo aj pred troma týždňami po víťaznom zápase PSG na ihrisku nováčika Ligue 1 v Nimes (4:2), chlapec sa volal Zakaria. "Koľko chlapcov sa ešte inšpiruje Zakariom a vypýtajú si takýmto spôsobom dres od ikony parížskeho klubu? Zakaria si založil účet na instagrame, aby sa verejne poďakoval Neymarovi. Učiní tak aj chlapec z Rennes?," pýta sa na svojom webe ESPN.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona