VIDEO Nákladiak skrížil cestu motorkárovi, dopadlo to neuveriteľne

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 09:41 • 2 min
VIDEO Nákladiak skrížil cestu motorkárovi, dopadlo to neuveriteľne

BIRMINGHAM - Nevšednú dopravnú nehodu zachytila v stredu palubná kamera jedného z účastníkov cestnej dopravy v anglickom Birminghame. Jeden z tamojších motorkárov narazil v relatívne vysokej rýchlosti do nákladného automobilu, ktorý mu skrížil cestu. Po nehode skončil v jeho korbe, informoval denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Na záberoch je vidieť, ako nákladiak odbočoval doprava, keď sa v protismere objavil motorkár. Ten nestihol zareagovať a do nákladiaku narazil. Podľa majiteľa videa šiel minimálne 60 km za hodinu.

 

A kým zničenú motorku nemôžete na videu prehliadnuť, po jej vodičovi akoby sa zľahla zem. V skutočnosti ho však vymrštilo do vzduchu a dopadol priamo na korbu nákladného auta.

 

„Urobil premet a dopadol priamo do môjho auta. Videl som ho v spätnom zrkadle. Bol v šoku a krvácal z ucha. Sanitka ho odviezla do nemocnice,“ popísal nehodu vodič nákladiaku. Zdravotný stav vodiča nie je známy, píše server novinky.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies