VIDEO Najväčšia narodeninová párty tohto roka: Šesťdesiatníčke Ellen DeGeneres zo slávnej show zagratulovali davy celebrít

NETKY.SK • 15 Február 2018, 19:16 • 2 min
VIDEO Najväčšia narodeninová párty tohto roka: Šesťdesiatníčke Ellen DeGeneres zo slávnej show zagratulovali davy celebrít

LOS ANGELES - Doteraz najväčší žúr roka sa odohral na narodeninovej party moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá slávila šesťdesiatku. Pozvala snáď všetkých, ktorí vo svete hollywoodskeho šoubiznisu niečo znamenajú.

slovakia

left justify in out

A že sa tam preplietlo hneď niekoľko bývalých milencov a manželov. Počas sobotňajšej noci to v Los Angeles žilo. Dvere v klube, kde Ellen DeGeneres slávila 60. narodeniny, sa trhali. Na oslavu dorazila pochopiteľne časť klanu Kardashianových, konkrétne Kim Kardashian s manželom Westom a jej matka Kriss Jenner. Nechýbal ani Bruno Mars a ďalší.

 

 

Amazing performance by @Diddy "love" and @FrenchMontana "unforgettable." Thank you.

Príspevok, ktorý zdieľa Ellen (@theellenshow),

 

 

@BrunoMars, I love you.

Príspevok, ktorý zdieľa Ellen (@theellenshow),

Na párty sa stretli tiež bývalí manželia Gwyneth Paltrow a Chris Martin. Obaja prišli so svojimi novými milencami, Gwyneth s Bradom Falchukem a Chris s Dakotou Johnson. A aby toho nebolo málo, prítomná bola aj jeho bývalá priateľka Jennifer Lawrence. 

 

Moderátorke zaželala tiež Drew Barrymore, ktorá si priviedla priateľa Davida Hutchinsona. Vo voľných šatách vyvolala špekulácie, či je tehotná, alebo pribrala pár kíl navyše.

 

Nechýbal ani Leonardo DiCaprio so svojou priateľkou Camilou Morrone. Dorazila tiež speváčka Pink s manželom, herečka Reese Witherspoon, rapper Pharrell Williams, ktorému padla okolo krku a olíbala ho Jennifer Aniston.

 

Oslavy sa zúčastnila tiež Jennifer Lopez, Adele, moderátorka Oprah Winfrey, rapperi P. Diddy, The Weekend a ďalší. Na parkete to rozbehla tiež herečka Mellisa McCarthy z Ženy z rodu Gilmorovcov a zamilovaný tanček patril oslávenkyni Ellen DeGeneres s partnerkou Portiou de Rossi.

 

Víno, šampus, a ďalšie drinky na večierku tiekli prúdom a oslávenkyňa si svoje guľatiny poriadne užila. Ešte pár dní po párty neustále ďakuje prítomným za ich priania, gratulácie a účasť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies