VIDEO Najrýchlejšia penalta v histórii: V zápase Paderborn - Hamburg kopali hostia už v 8. sekunde

NETKY.SK • 5 Február 2015, 14:41 • 2 min
VIDEO Najrýchlejšia penalta v histórii: V zápase Paderborn - Hamburg kopali hostia už v 8. sekunde

PADERBORN - Diváci, ktorí meškali na stredajšie stretnutie 19. kola najvyššej nemeckej futbalovej súťaže I. bundesligy medzi Paderbornom a Hamburgom, prepásli pravdepodobne najrýchlejšie odpískaný pokutový kop vo futbalovej histórii.

slovakia

left justify in out

Hráči Hamburgu ihneď po úvodnom hvizde stretnutia poslali dopredu ďalekonosnú prihrávku na krídelníka Marcella Jansena, ktorému nedovolene skrížil cestu domáci obranca Patrick Ziegler. Možnosťou otvoriť skóre strelou z bieleho bodu nepohrdol Holanďan Rafael van der Vaart, ktorý nasmeroval Hamburg za dôležitým víťazstvom 3:0.

 

 

 

 

Ako uvádza portál isport.cz, doteraz najrýchlejšie nariadený pokutový kop v histórii I. bundesligy mali k dispozícii hráči Werderu Brémy - v roku 2013 v dueli proti Hoffenheimu po 17 sekundách. V Španielsku odpískal rozhodca v roku 2001 "jedenástku" v zápase medzi Valladolidom a Celtou Vigo po 13 sekundách. 

 

Doteraz najskoršie nariadenie štandardnej situácie z bieleho bodu zaznamenali v novembri 2011 v piatej najvyššej anglickej súťaži, keď hráča tímu Macclesfield Town nedovolene zastavil v šestnástke jeho súper z Wrexhamu už po 11 sekundách. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona