VIDEO Najnovší typ donášky vám potraviny doručí priamo do chladničky: Ani nemusíte byť doma!

NETKY.SK • 3 Október 2017, 12:16 • 2 min
VIDEO Najnovší typ donášky vám potraviny doručí priamo do chladničky: Ani nemusíte byť doma!

Americká firma sa rozhodla vyriešiť problém všetkých zaneprázdnených ľudí revolučným typom služby.

slovakia

left justify in out

Nie je to tak dávno, čo sa prvýkrát objavila služba donášky potravín do domu. Už to predstavovalo pre mnohých pracovne vyťažených ľudí veľkú pomoc. Nemuseli sa zdržiavať cestou do supermarketu, vyberaním potravín ani čakaním v rade na zaplatenie. Avšak na to, aby ste si takúto donášku mohli prebrať, musíte byť doma. A to občas býva rovnako nepraktické, najmä pre tých, ktorí sa do svojich domácností vracajú neskoro večer. Americká spoločnosť Walmart však tento problém definitívne vyriešila.

 

Walmart uzavrel partnerstvo s firmou, ktorá sa zaoberá výrobou inovatívnych zámkov na dvere. Práve tie totiž umožnia doručovateľovi jednorazový vstup do domu klienta, vďaka čomu bude môcť i za jeho neprítomnosti tovar umiestniť do chladničky.

 

Súčasťou celého systému budú aj kamery v interiéri. Tie poslúžia na to, aby majiteľ mohol celý proces doručenia sledovať priamo vo svojom mobilnom telefóne. Malo by to teda fungovať tak, že si zákazník vystaví online objednávku tovaru, zaplatí a následne poverený zamestnanec dostane kód, pomocou ktorého si otvorí dvere v prípade neprítomnosti člena domácnosti. Ten sa bude dať použiť len raz. Po vyložení potravín a následnom odchode sa dvere automaticky uzamknú.

 

Táto novinka sa zatiaľ testuje, do komerčného fungovania ešte nebola zavedená. Ide o službu, ktorá nebude dostupná pre všetkých a hneď, no nároky súčasného života si ju pomaly, ale isto vyžadujú. Jej tvorcovia veria, že mnohí ju veľmi ocenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies