VIDEO Najnebezpečnejší most na svete?!

NETKY.SK • 2 Október 2013, 15:34 • 2 min
VIDEO Najnebezpečnejší most na svete?!

NOYABRSK – Predstavte si, že prechádzate pontónovým mostom, ktorý je spolovice zatopený a vedľa vás práve prejde nákladiak, ktorá potopí most tak, že skoro odplávate do rozvodnenej rieky. Znie to ako zlý vtip, avšak toto je ruská realita!

slovakia

left justify in out

Pontónový most na rozvodnej rieke Nadim, ktorá je prítokom sibírskej rieky Ob, je právom označovaný za najnebezpečnejší na svete. V čase kedy na ruskom Sibíri zúria povodne sa most stáva ešte nebezpečnejším. Je spolovice zatopený a autá sa môžu veľmi ľahko dostať do rozvodnenej rieky, odkiaľ už niet návratu.

Vodičovi Fordu sa toto nešťastie takmer prihodilo, keď vedľa neho prešlo omnoho ťažšie nákladné vozidlo a most potopilo. Auto sa takmer dostalo na otvorenú rieku, ktorá je šesť mesiacov do roka zamrznutá a kde by jeho posádka neprežila dlhšie ako hodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona