VIDEO Najhlúpejší zlodej v Sacramente. Tak oznámkovali nešikovného lupiča automatu na žuvačky

NETKY.SK • 14 Marec 2018, 12:19 • 2 min
VIDEO Najhlúpejší zlodej v Sacramente. Tak oznámkovali nešikovného lupiča automatu na žuvačky

Neznámy zlodej sa pokúsil ukradnúť automat na žuvačky. Napriek nedostatku inteligencie sa mu to podarilo. Žuvačky však porozsypoval po celej miestnosti a nevšimol si krabicu plnú peňazí.

slovakia

left justify in out

Záznam z bezpečnostných kamier, ktorý zlodeja okrem kriminálneho jednania usvedčuje aj z neveľkej inteligencie, zverejnil zvierací útulok Front Street Animal Shelter na svojich facebookových stránkach, píše server Novinky.cz.

 

Zlodej vliezol do budovy cez dvierka pre psov. Ihneď oblapil automat na žuvačky, ktorý mal vytypovaný. Následne sa pokúšal vykopnúť dvere a keď sa mu to nepodarilo, rozhodol sa prestrčiť automat cez dvierka. Neuvedomil si však, že je väčší ako psí otvor a zároveň mu odpadol vrch, takže sa mu žuvačky rozkotúľali po podlahe. 

 

"Takmer vám je ho ľúto, kým si neuvedomíte, že vykráda zvierací útulok," okomentovali to zástupcovia útulku.

 

Po chvíli márnej snahy si uvedomil, že útulok má ešte jeden vchod vedúci k psím kotercom. Odtiahol automat von a za mohutného štekotu asi 50 psov prehodil automat cez plot vybavený ostnatým drátom. 

 

Počas krádeže bol zlodej tak zaujatý automatom na žuvačky, že úplne ignoroval krabicu na príspevky plnú peňazí. 

 

Zlodej zatiaľ uniká a útulok dúfa, že zverejnenie záberov "najhlúpejšej krádeže v Sacramente" pomôže k dolapeniu páchateľa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona