VIDEO Najblbší terorista: Zabudol na zmenu času, bomba zranila jeho!

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 11:19 • 2 min
VIDEO Najblbší terorista: Zabudol na zmenu času, bomba zranila jeho!

DUBLIN – V noci zo soboty na nedeľu sa menil zimný čas na letný. Niektorí zmeškali nedeľný obed u svokry, avšak írskemu teroristovi sa stalo niečo oveľa horšie.

slovakia

left justify in out

Mladý Ír chcel v Dubline spáchať bombový atentát na miestneho podnikateľa. Bombu pripevnil na jeho terénne auto značky Volvo, lenže čas bol na ňom nastavený ešte podľa zimného času. Keďže bombu inštaloval na vozidlo už po druhej hodine ráno, platil už letný čas, a tak bomba explodovala o hodinu skôr.

 

Mladý terorista utrpel menšie zranenia na tele a vážne zranenia na tvári. Podľa svedkov udalosti útočník utiekol z miesta činu a o pár stoviek metrov sadol do taxíku.

 

img

 

Vysokopostavený dôstojník polície Dave Taylor si myslí, že ľudia naokolo mali šťastie, že sa im nič nestalo. „Bol to veľmi silný výbuch, ktorý musel ľudí na ulici Long Lane poriadne vystrašiť,“ povedal Taylor pre britský denník Mirror a dodal: „Žiadame muža, ktorý spôsobil tento útok, aby sa k nám prihlásil, pretože podľa svedkov utrpel vážne zranenia, ktoré si vyžadujú hospitalizáciu. Takisto žiadame taxikára, ktorý ho viezol, aby sa k nám prihlásil.“ O príčine útoku odmietol podať ďalšie informácie. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies