VIDEO Najbláznivejší zoskok z mosta: Muž bol istený lanom, jeho žena nie!

NETKY.SK • 21 November 2013, 11:30 • 2 min
VIDEO Najbláznivejší zoskok z mosta: Muž bol istený lanom, jeho žena nie!

MOSKVA – Dôverujete svojmu partnerovi? Táto Ruska tomu svojmu verí natoľko, že s ním skočila bungee z mosta, ktorý bol niekoľko desiatok metrov nad riekou. Háčik bol však v tom, že iba muž bol pripútaný.

slovakia

left justify in out

Toto je pravdepodobne najbláznivejší zoskok na svete. Video zachytilo ako sa žena so stoickým kľudom vyšplhá na svojho partnera, ktorý má na sebe pripevnenú gumu a je pevne zaistený, pevne ho objíme nohami aj rukami a spolu skočia z mosta. Na chvíľu zmiznú ale potom sa v zábere opäť objavia v pevnom objatí.

Mnohí ľudia, ktorí video zhliadli tvrdia, že ide o podvrh, pretože dvojica vôbec nekričí. Iní si zas myslia, že pravým dôvodom prečo dvojica nepanikári je to, že sú Rusi. Tí sú známi najmä tým, že sú pokojní aj vo vypätých situáciách.

Minule sme vás informovali o troch Rusoch, ktorí sa so svojím autom zrútili do rieky a vôbec si z toho ťažkú hlavu nerobili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies