VIDEO Nahý mladík balí dievčatá, bol veľmi úspešný!

NETKY.SK • 18 November 2013, 11:00 • 2 min
VIDEO Nahý mladík balí dievčatá, bol veľmi úspešný!

OSLO – Nezvyčajná technika balenia dievčat. Mladík Freddy Fairhair išiel rovno na vec. Namiesto zdĺhavého procesu balenia prešiel rovno k veci: pred dievčatami sa vyzliekol do naha. Budete prekvapení aký úspech mal.

slovakia

left justify in out

Mnohí budete prekvapení koľko dievčat sa Freddymu podarilo zbaliť. Takmer všetky dievčatá reagovali na nahého chlapca veľmi pozitívne. Bude to pravdepodobne aj tým, že Freddy žije v Nórsku, kde je slušnosť a tolerancia na každom kroku. Keby skúsil niečo podobné v moslimskej krajine, pravdepodobne by ho zastrelili, a to by sa ešte ani nestihol poriadne vyzliecť.

Dievčatá sa na nahého Freddyho len usmievajú a v pohode s ním komunikujú, akoby im ani nevadilo, že je nahý. Jeho video s názvom „Nahý muž balí dievčatá“ (Naked Guy Picking Up Girls) má už cez dva milióny videní a Freddy sa stal v Nórsku vďaka nemu celebritou.

Na konci jeho videa totiž stretne policajtku a policajta, ktorí ho ihneď spoznali a vyzerá to tak, že zbalil aj muža zákona...

Varovanie: Video obsahuje nahotu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies