VIDEO Nahnevaný Sagan: S koko*mi sa pretekám, ako pri*ebaný, do pi*e!

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 08:47 • 2 min
VIDEO Nahnevaný Sagan: S koko*mi sa pretekám, ako pri*ebaný, do pi*e!

WEVELGEM – Najlepší slovenský cyklista Peter Sagan neobhájil minuloročné prvé miesto n a pretekoch Gent – Wevelgem. Tento rok skončil tretí za prvým Gregom van Avermaetom a druhým Jensom Keukeleireom. Tourminátor bol po závode veľmi frustrovaný.

slovakia

left justify in out

Sagan sa 20 kilometrov pred cieľom odtrhol so štvoricou jazdcov, ktorí s ním však odmietli spolupracovať. Sagan nakoniec skončil na treťom mieste.

 

 

 

"Nevedel som, čo chcel robiť Terpstra. Ide do úniku a potom nechce spolupracovať, toto je jeden z prípadov, ako sa dajú prehrať preteky proti mne. Ja nebudem pracovať s ním v háku. Nie som sklamaný, skôr frustrovaný. Keby som stále vyhrával, nebol by som taký motivovaný, teraz som poriadne nabudený. Pred Flámskom a Roubaix sa cítim byť v pohode," povedal po pretekoch Sagan.

 

Na internete sa však objavilo video, v ktorom nebola Saganova reakcia taká pokojná ako pred novinármi. Keď prišiel do cieľa jeden z ľudí, ktorí k nemu prišli povedal: „Dobre nevadí.“ Na čo Sagan zareagoval: "Čo dobre, do pi*e! S kok*tmi sa pretekám, jak pri*ebaný do pi*e!" Saga následne zahodil fľašu s vodou.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies