VIDEO Na západe Pensylvánie postrelili dvoch policajtov, jeden zomrel

NETKY.SK • 10 November 2016, 14:04 • 2 min
VIDEO Na západe Pensylvánie postrelili dvoch policajtov, jeden zomrel

CANONSBURG - Dvoch policajtov dnes postrelili na západe amerického štátu Pensylvánia a prebieha pátranie po podozrivej osobe. Úrady neskôr oznámili úmrtie jedného zo zranených. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

K streľbe došlo približne o 4.00 h miestneho času v meste Canonsburg, 32 kilometrov juhozápadne od Pittsburghu. Starosta Canonsburgu Dave Rhome pre rozhlasovú stanicu WJPA povedal, že postrelení boli dvaja policajti, ale nepozná ich zdravotný stav.

 

Jedného policajta previezli do nemocnice priamo v Canonsburgu a druhého letecky prepravili do nemocnice v Pittsburghu. Okresný koroner neskôr oznámil, že jeden z policajtov zraneniam podľahol. Koroner dodal, že policajti zasahovali po nahlásení domáceho násilia. Vo štvrti, kde sa odohrala streľba, bolo podľa AP vidno policajtov a príslušníkov špeciálnych jednotiek pri najmenej dvoch domoch. Nebolo jasné, či sa podozrivý v jednom z nich nachádzal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona