VIDEO Na zákazníčky sa zrútil regál s alkoholom, predavačka sa iba prizerala!

NETKY.SK • 8 Október 2013, 15:42 • 2 min
VIDEO Na zákazníčky sa zrútil regál s alkoholom, predavačka sa iba prizerala!

NEW YORK – Nejeden milovník alkoholických nápojov zostane ako obarený po tom, čo zhliadne video z jedného amerického supermarketu. Na dve zákazníčky sa zrútil regál s alkoholickými nápojmi.

slovakia

left justify in out

Kamera v obchode zachytila ako zamestnankyňa obchodu dokladá fľaše do regálu a dve ženy sa rozhodujú, aký druh alkoholu si kúpia. Ich nerozhodnosť ich pravdepodobne zachránila, pretože fľaše sa spolu s regálom zrútili smerom na nich.

Našťastie však stáli dosť ďaleko na to, aby sa stihli padajúcim fľašiam vyhnúť. Hlavu v smútku musí mať nielen supermarket, ale aj predavačka, ktorá fľaše do regála usporiadala.

Video rozvírilo vtipnú debatu medzi používateľmi na stránkach Live Leak a YouTube. Jeden užívateľ napísal: „Toto je najsmutnejšie video na internete. Vyronil som slzu za každú jednu fľašu.“ Ďalší by sa zas zachoval hrdinsky: „Ja by som tam skočil so slamkou v ústach.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies