VIDEO: Na VIANOČNEJ PÁRTY ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA bol za nového člena prijatý aj MARTIN ŠMAHEL

NETKY.SK • 24 December 2016, 10:14 • 2 min
VIDEO: Na VIANOČNEJ PÁRTY ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA bol za nového člena prijatý aj  MARTIN ŠMAHEL

Bratislava - Členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu sa zišli pri príležitosti vianočných sviatkov na ich poslednej akcií v tomto roku, ktorú spojili s vianočnou "zabíjačkou"

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na párty pod dozorom člena "LEVA"  Martina Michaleca padli za obeť dve 180 kg "svine", ktoré následne pri dobrej zábave spolu s ďalšími pozvanými hosťami konzumovali do skorých raných hodín.

Okrem iných sa VIANOČNEJ PÁRTY "LEVA" zúčastnili aj členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA prof. Pavel Traubner, prof. Viliam Fischer, herec Štefan Kožka, herečky Jana Hubinská a Natália Puklušová, spevák Pavol Drapák, speváčka Marcela Laiferová, moderátor TV Markíza Peter Varinský, producent Štefan

Wimmer, humorista Oliver Andrásy, hokejová legenda Jozef Golonka a prezident "LEVA" Jozef Oklamčák.

V rámci záverečného tohtoročného stretnutia členov boli prijatí aj noví členovia "LEVA" a to do divízie "PREDÁTOROV" podnikatelia Zora Kondé a už 20 rokov žijúci v Austrálii Igor Čekan, do divízie  "LEVÍC" misska, ktorá bude Slovenskú republiku a OKLAMČÁK PRODUCTION v januári reprezentovať na svetovej súťaži krásy v Číne Patrícia Slaninková a do divízie "VIP OSOBNOSTI" moderátor, model a fitness tréner Martin Šmahel.

 

Pokiaľ chcete zažiť atmosféru VIANOČNEJ PÁRTY "LEVA" pozrite si video TV štábu ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies