VIDEO Na verejnosť sa dostali šokujúce zábery! Demi Moore sa bozkávala s 15-ročným chlapcom

NETKY.SK • 14 November 2017, 15:15 • 2 min
VIDEO Na verejnosť sa dostali šokujúce zábery! Demi Moore sa bozkávala s 15-ročným chlapcom

Video z narodeninovej oslavy, na ktorej známa herečka bozkáva 15-ročného chlapca, pohoršilo verejnosť.

slovakia

left justify in out

Posledné týždne sú poznačené viacerými sexuálnymi škandálmi holywoodskych hviezd, týkajú sa však prevažne mužov a ich útokov na ženy. No zdá sa, že kompromitujúca situácia poznačila aj povesť herečky Demi Moore.

 

Na verejnosť sa totiž dostalo video z roku 1982, kedy sa herečka zúčastnila narodeninovej oslavy svojho mladšieho kolegu Philipa Tanziniho. V tom čase mal len 15 rokov. Zábery z videokamery však celkom jednoznačne zobrazujú vtedy 19-ročnú Demi Moore, ako chlapca niekoľkokrát vášnivo bozkáva.

 

Ľudia, ktorí video vzhliadli ostali v rozpakoch. Jedni tvrdia, že je to absolútne nemiestne, nevhodné a že to herečka prehnala aj napriek uvoľnenej atmosfére, ktorá na oslave panovala. Iní zasa nepovažujú incident za taký závažný „prešľap“. Demi bola mladá, plná energie a išlo len o zábavu, ktorá navyše vonkoncom neprekážala ani samotnému hercovi Philipovi Tanzanimu.

 

Tak či onak, je zrejmé, že Demi inklinovala k mladším mužom už od svojej mladosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies