VIDEO Na Ukrajine to vrie: Minister Avakov hodil po Saakašvilim pohár s vodou

NETKY.SK • 17 December 2015, 09:58 • 2 min
VIDEO Na Ukrajine to vrie: Minister Avakov hodil po Saakašvilim pohár s vodou

MOSKVA - Ukrajinský minister vnútra Arsen Avakov hodil po bývalom gruzínskom prezidentovi Michailovi Saakašvilim pohár s vodou. K incidentu došlo v pondelok počas zasadania ukrajinskej Národnej rady pre reformy. Avakov zverejnil videozáznam z incidentu v stredu na svojom facebookovom účte, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Na zázname vidieť, ako Saakašvili - súčasný gubernátor ukrajinskej Odeskej oblasti - kričí na Avakova spoza okrúhleho stola, že je zlodej a že to vie celá krajina.

 


Avakov sa potom pokúsil zosmiešniť Saakašviliho koktavosť a hodil po ňom pohár s vodou.
Ukrajinský prezident Petro Porošenko sa spočiatku pokúšal situáciu upokojiť a vyzval ministra vnútra, aby prestal s nadávkami, napokon však zasadanie ukončil.


Saakašvili, ktorého Porošenko vymenoval za gubernátora Odeskej oblasti začiatkom tohto roka, verejne obvinil ukrajinského premiéra Arsenija Jaceňuka - spojenca Avakova - z podkopávania reforiem.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona