VIDEO Na strihanie vlasov nemusí kaderník používať len nožnice či britvu: Na toto si však hocikto netrúfne!

NETKY.SK • 24 Január 2018, 12:02 • 2 min
VIDEO Na strihanie vlasov nemusí kaderník používať len nožnice či britvu: Na toto si však hocikto netrúfne!

Zákazníci tohto salónu musia svojim kaderníkom maximálne dôverovať...

slovakia

left justify in out

V Indii nájdeme rôzne „vychytávky“, ktoré by sme inde na svete márne hľadali. Krajina patrí k tým najľudnatejším v rámci celej populácie, preto aj koncentrácia mnohých, viac alebo menej kreatívnych nápadov sa prirodzene zvyšuje. Príkladom by mohol byť aj istý kadernícky salón, ktorý sa označuje za „najviac trendy“. A to skutočne je. Svojim klientom totiž vlasy strihá ohňom!

 

Do špecializovaného kaderníckeho štúdia chodia len skutoční fajnšmekri, ktorí si na svojich účesoch obzvlášť potrpia. O to väčšia musí byť dôvera medzi zákazníkom v kresle a odborníkom, ktorý sa o jeho korunu krásy postará. Stačí totiž drobné zaváhanie a môže dôjsť k hotovej pohrome! A to nie len na hlave klienta, ale aj v celom salóne.

 

Videá, ktorými sa holičstvo prezentuje na sociálnej sieti udivujú aj fascinujú, no miestami, vzhľadom na netradičnosť týchto postupov, môžu našincovi pripadať i vtipne. Každopádne, obdiv patrí tak šikovnosti kaderníkov, ako aj odvahe zákazníka.

 

Majiteľ „barbierstva“ prezradil že, doposiaľ odišiel každý spokojný. Ventilačný systém však zrejme musia mať mimoriadne výkonný...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies