VIDEO Na rodinný dom sa zrútil vojenský vrtuľník, pravdepodobne zomreli dvaja ľudia

NETKY.SK • 5 Február 2018, 12:28 • 2 min
VIDEO Na rodinný dom sa zrútil vojenský vrtuľník, pravdepodobne zomreli dvaja ľudia

TOKIO - Na dom v obývanej oblasti na juhu Japonska sa zrútil v pondelok vojenský vrtuľník. Obaja členovia posádky zrejme zahynuli. S odvolaním sa na miestne médiá o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Vrtuľník typu AH-64 pochádzal z vojenského výcvikového strediska Metabaru v prefektúre Saga. Zrútil sa štyri kilometre južne od strediska na dom v meste Kanzaki. Žiaden zo štyroch nájomníkov domu sa v ňom v čase nehody nenachádzal.

 

"Hlboko sa ospravedlňujem, pretože vrtuľník narazil do domu," povedal novinárom minister obrany Icunori Onodera. Incident sa stal v popoludňajších hodinách, vrtuľník pri náraze poškodil horné poschodie domu.

 

Televízie zverejnili zábery, na ktorých vidno hasičov zápasiť s plameňmi a hustý tmavý dym stúpajúci z poškodeného domu a havarovaného stroja. Záchranári a hasiči oblasť prehľadávajú.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona