VIDEO Na pražskom Výstavisku koncertovala americká skupina Metallica

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 08:04 • 2 min
VIDEO Na pražskom Výstavisku koncertovala americká skupina Metallica

PRAHA - Koncertom americkej hudobnej skupiny Metallica vyvrcholila v utorok večer na pražskom Výstavisku druhá, júlová časť festivalu Aerodrome.

slovakia

left justify in out

Členovia hviezdneho zoskupenia prišli na scénu po 20.00 h, keď nadviazali na vystúpenia skupín Kvelertak (Nórsko), Children of Bodom (Fínsko) a Alice In Chains (USA). Tie zabávali 25.000 fanúšikov za prívetivého počasia. Z reakcií publika však bolo jasné, že prišlo na hlavnú hviezdu. Pred jej vystúpením sa obloha zatiahla a sčernela "ako svedomie". Prišli hromy, blesky a lejak, napísal dnes český spravodajský portál iDNES.cz.
      

Hlavnými "ťahákmi" prvej, júnovej časti festivalu Aerodrome boli tiež zámorskí interpreti: Rob Zombie a skupina Limp Bizkit.
      

Koncertu hudobníkov z Metallicy predchádzalo o to väčšie očakávanie, že prisľúbili skladby, ktoré si v niekoľkomesačnom hlasovaní vybrali ich fanúšikovia, informovali české elektronické médiá. Heavymetalová kapela skutočne na pražskom výstavisku zahrala program zostavený podľa hlasovania ľudí.
      

Väčšina zo 17 skladieb, ktoré zazneli, možno označiť ako "best of Metallica". Tvrdá hudba znežnela pri balade The Unforgiven.
      

Skupina zahrala aj novinku Lords do Summer. Náladu napriek povzbudzovaniu hudobníkov kazilo ubíjajúce počasie a časť premočených divákov odohnalo do pivných stanov. Nevydržala ani jedna z gigantických projekčných obrazoviek a zhasla. Finále koncertu s hitmi ako Nothing Else Matters a Enter Sandman však už bolo podľa iDNES.cz efektné a bez dažďa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies