VIDEO Na nášho europoslanca Branislava Škripeka zaútočili mudžahedíni

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 18:59 • 2 min
VIDEO Na nášho europoslanca Branislava Škripeka zaútočili mudžahedíni

BRATISLAVA – Prvý Slovák sa stal „obeťou“ útoku islamských radikálov! Europoslanec Branislav Škripek bol dnes veľmi prekvapený, keď si spustil svoju webovú stránku. Tú totiž napadli islamistickí hackeri.

slovakia

left justify in out

„Dnes, 7. 5. 2015, deň pred 70-tym výročím ukončenia druhej svetovej vojny bol “hacknutý” web slovenského europoslanca Branislava Škripeka. Pôvodnú stránku sa nepodarilo obnoviť a funguje v núdzovom režime,“ píše sa na oficiálnom webe slovenského europoslanca, ktorý je známy svojimi výrokmi o ochrane kresťanov na Blízkom východe.

 

 

 

Dnes mi skupina, ktorá si hovorí “El Moujahidin” hackla moju stránku. Spravili to tak dôkladne, že sa nám zatiaľ...

Posted by Branislav Škripek on Thursday, May 7, 2015

 

 

Stránku mu napadla skupina hackerov, ktorí si hovoria „El Moujahadin“. Tí podporujú islamistické radikálne skupiny ako Islamský štát a všetky ich militantné aktivity. Skupina napadla napríklad aj stránku francúzskej leteckej spoločnosti Air France.

 

Branislav Škripek sa domnieva, že to môže byť reakcia na jeho aktívny prístup v politických otázkach Blízkeho Východu. “Chcel by som povedať len jedno, tento útok nezastaví moje poslanie a odhodlanie pomôcť trpiacim ľuďom, ktorí sú ohrozovaní teroristami z Islamského štátu (IŠ), či inými skupinami,“ uviedol Branislav Škripek.

 

Europoslanec uverejnil hackerom odkaz formou videa:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies