VIDEO Na moste pri letisku neďalekou Soulu sa zrazilo vyše 100 áut, hlásia obete

NETKY.SK • 11 Február 2015, 11:18 • 2 min
VIDEO Na moste pri letisku neďalekou Soulu sa zrazilo vyše 100 áut, hlásia obete

SOUL - Dvaja ľudia zahynuli a vyše 60 ďalších utrpelo zranenia pri dnešnej zrážke viac ako 100 áut pri Soule - na moste v blízkosti juhokórejského medzinárodného letiska Inčchon, informovala agentúra Jonhap.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo počas hmlistého počasia na moste spájajúcom prístavné mesto Inčchon s ostrovom, na ktorom sa nachádza letisko - najväčšie v krajine.

 

Zranenia utrpelo 63 ľudí, desať z nich vážne a dvaja sú v kritickom stave. Medzi zranenými je aj sedem Číňanov, päť Thajčanov, dvaja Vietnamci, dvaja Japonci, Rus, Bangladéšan a Švajčiar.

 

 

Polícia na margo nehody uviedla, že najprv taxík narazil do iného taxíka. Do druhého taxíka potom vrazil letiskový autobus, čím sa spustila reťazová reakcia na úseku dlhom 1,3 kilometra. Viditeľnosť na moste bola v čase nehody desať metrov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies