VIDEO: Na Kanaďanov má alergiu! Chára tvrdými ranami zložil k zemi ďalšieho dotieravého útočníka

NETKY.SK • 20 Marec 2019, 10:59 • 2 min
VIDEO: Na Kanaďanov má alergiu! Chára tvrdými ranami zložil k zemi ďalšieho dotieravého útočníka

New York - Boston triumfoval v aréne New Yorku Islanders 5:0. Kapitán Bruins Zdeno Chára odohral takmer 20 minút, na konto si pripísal tri plusové body a tretíkrát v sezóne sa pobil.

slovakia

left justify in out

Na začiatku druhej tretiny ho Kanaďan Matt Martin vyzval k pästnému súboju, v ktorom Chára využil svoje fyzické predpoklady a zložil súpera na ľad dokonca dvakrát!

 

V bránke Bruins dostal pred Jaroslavom Halákom prednosť Tuukka Rask, Fínovi stačilo k štvrtému čistému kontu v sezóne chytiť len 13 striel. "Trinásť striel, neviem či vôbec mali päť šancí. Odohrali sme skvelý zápas," povedal Rask pre nhl.com. Islanders prehrali s Bostonom na domácom ľade ôsmykrát za sebou, naposledy zdolali Bruins pred vlastnými fanúšikmi v novembri 2013.

 

 

Pred pár týždňami tvrdé päste veterána v defenzíve Bruins pocítil ďalší kanadský hokejista. Rozzúrený Chára sa v zápase proti San Chosé Sharks v tretej tretine pobil s Evanderom Kanom. Dovedna si pripísal sedem trestných minút, keďže pred pästnou výmenou sa dopustil aj faulu kolenom.

 

VIDEO: Toto muselo bolieť, terminátor Chára opäť rozdával poriadne tvrdé rany!

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies