VIDEO Na Jozefovskej párty Jozefa Oklamčáka sa zabávalo do rána

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 11:00 • 2 min
VIDEO Na Jozefovskej párty Jozefa Oklamčáka sa zabávalo do rána

BRATISLAVA - Vyše tristo hostí, dvanásť umelcov a množstvo známych osobností sa stretlo na tradičnej Jozefovskej párty v Bratislave, ktorú organizuje najväčší znalec ženskej krásy v strednej Európe Jozef Oklamčák. A bola to párty, ako sa patrí - končilo sa až nadránom!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Už dlhé roky spájam oslavu menín s oslavou narodenín. Tie som prestal oslavovať, keď som dovŕšil 25 rokov a odvtedy mi prestali rôčky pribúdať,“ smeje sa Jozef Oklamčák, ktorého si už od revolúcie spájame so ženskou krásou.


Nielen duchom mladý „Československý Lev“ si na súkromnú párty, ktorá je populárna ako súťaže Miss, pozval iba priateľov.„Je to akcia, ktorá je rovnako žiadaná ako súťaže Miss. Jeden rozdiel tu však je – kým na miss pozývam najmä sponzorov, na Jozefovskú párty iba priateľov. Boli medzi nimi známi lekári, profesori Pavel Traubner  a Viliam Fischer, hokejista Jožko Golonka, množstvo umelcov od Olivera Andrásyho, cez Marcelu Laiferovú, Peťa Stašáka, Marcelu Molnárovú, Paľa Drapáka, Jadranku až po Igora Kmeťa staršieho, veľa krásnych žien a úspešných podnikateľov,“ vyratúva Oklamčák.

 

 

img

S Paľom Drapákom si zaspieval aj kardiológ Viliam Fischer. Foto: Pavol Harum

 


Každý z pozvaných hostí doniesol nejaký darček, no ktorý z nich ho potešil najviac? „Potešili ma všetky, lebo si vážim každý, aj drobnosť, ale najviac ma prekvapil môj mladší syn Boris, ktorý mi oznámil, že čoskoro budem dvojnásobný dedko. Potešil ma aj veľký, z jedného kusa dreva vyrezávaný lev v životnej veľkosti, lebo ako iste viete, máme organizáciu Československých Levov a Levíc, takže ma to milo prekvapilo. No a pekný darček mi dala aj manželka Anička, ktorá prišla, hoci na tieto obrovské akcie nezvykne chodievať, pretože vie, že pri 750 hosťoch – áno, aj taká už bola Jozefovská párty v minulosti – nemám veľa času sa jej venovať,“ hovorí Oklamčák, ktorý má dvoch synov Romana a Borisa a zatiaľ jednu vnučku Ellu.

 

img

Lev vyrezaný z jedného kusu dreva. Foto: Pavol Harum


Okrem skvelej muziky, o ktorú sa starali priatelia umelci, sa pod výbornú atmosféru podpísalo aj vynikajúce jedlo a pitie. „Stoly sa doslova prehýbali od všakovakých lahôdok, domácich i čínskych špecialít, keďže akcia sa konala v známej čínskej reštaurácii Garden v Bratislave. Keď sme o pol piatej pomaly končili, tak to vyzeralo, že sa zjedli iba dve prasiatka, ktoré mi venoval váš majiteľ Peter Vince,“ popisuje Netkám 62-ročný oslávenec.

 

 

img

Krájanie torty zvládli Oklamčák s Fischerom an jednotku. Foto: Pavol Harum

 

 

No a čo si človek môže želať, keď má stále 25? „Zdravie, kondíciu a veľa missiek. A spokojnosť.  A ešte aby sa v našej rodine rodilo veľa missiek, aby som mohol autá rozdávať im,“ smeje sa Oklamčák, ktorého na parkete najviac vyzvŕtala Jadranka.

 

 

img

Spieval Peter Stašák a Jadranka vyzvŕtala oslávenca na parkete. Foto: Pavol Harum

 


„Neverili by ste, ale Jadranka je jeden z mojich prvých modelkovských objavov ešte z čias socializmu, krásna veru bola. Čo bola, stále je krásna, a už vtedy bola nesmierne nápaditá a kreatívna,“ spomína na svoje dotyky so slovenskou krásou momentálne jej najväčší expert.


Už tradične sa na Jozefovskej párty vyhlasuje titul Lady a Mister. V tomto roku ich získali Marcela Laiferová a Štefan Wimmer.

 

 

img

Lady a Mister Jozefovskej párty 2018. Foto: Pavol Harum

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies