VIDEO Na internete si uťahujú z Flašíkovej-Beňovej: SuperEuroŽena!

NETKY.SK • 5 November 2013, 18:20 • 2 min
VIDEO Na internete si uťahujú z Flašíkovej-Beňovej: SuperEuroŽena!

BRATISLAVA – Termín volieb do VÚC sa nezadržateľne blíži, a takisto vrcholí aj politická kampaň. Na internete sa objavilo video, v ktorom si uťahujú z kandidátky na predsedkyňu BSK Moniku Flašíkovú-Beňovú.

slovakia

left justify in out

Animované video o Flašíkovej-Beňovej je rozdelené na päť kapitol. V prvej kapitole je zobrazený tzv. „Zrod SuperEuroŽeny“. „Dlho hľadala svoju úlohu v živote,“ začína prvá kapitola. „Degustátor? Komediant? Speváčka?,“ uťahujú si z europoslankyne vo videu. „Ale uzavrela zmluvu s diablom (Róbertom Ficom – pozn.) ... a stala sa SuperEuroŽenou,“ pokračuje video.

Druhá kapitola nesie názov „Nadpozemské schopnosti“. Podľa videa „dokáže byť na dvoch miestach naraz  (ako poslankyňa BSK a europoslankyňa).“ Takisto údajne „dokáže byť neviditeľná“, tým narážajú na jej absenciu v obidvoch funkciách. Okrem toho podľa videa „dokáže priťahovať peniaze“.

V tretej kapitole s názvom „Ľud“ sa rieši najmä jej účasť na plesoch, na ktoré prispieva aj BSK. Taktiež sa vo videu ironicky uvádza, že v európskom parlamente „neoblomne rieši problémy, ktoré sužujú milovaný ľud.“

Vo štvrtej kapitole sa hovorí o Beňovej priateľoch, medzi ktorými bol napríklad aj údajný boss bratislavského podsvetia nebohý Jozef Sloboda, alebo aj Marián Kočner.

V poslednej piatej kapitole s názvom „Rodina“ je na videu rozoberaný Beňovej prevod pozemkov kvôli stavbe Danube Arény. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies