VIDEO Na čerpacej stanici vo Valaskej pristál vrtuľník: Natankoval si palivo a pokračoval ďalej!

NETKY.SK • 11 August 2016, 18:10 • 2 min
VIDEO Na čerpacej stanici vo Valaskej pristál vrtuľník: Natankoval si palivo a pokračoval ďalej!

BRATISLAVA - Na benzínke vo Valaskej zažili ľudia nečakané prekvapenie. Len pár metrov od čerpacej stanice pristál vrtuľník. Po dohode s obsluhou pilot namontoval na stroj kolieska a dotlačil ho priamo k stojanu.

slovakia

left justify in out

Vrtuľník podľa pracovníkov čerpacej stanice natankoval asi 140 litrov. Celý proces trval len päť minút. Potom zase odletel. Vrtuľník sprevádzalo asistenčné auto, ktoré je vidieť na videu.

 

 

„Na pristávacie tyče namontoval kolieska a dotlačili vrtuľník k stojanu,“ pokračuje vedúca pumpy. Pilotom vrtuľníka bol Čech, s ktorým boli aj ďalší ľudia, medzi nimi aj jeho malý syn. „Vrtuľník u nás už tankoval. Keď tu však bol prvýkrát, pristál na lúke a natankoval len do bandasiek. V pondelok prišiel s tým, že chce natankovať priamo zo stojana,“ povedala vedúca pre Nový Čas.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies