VIDEO My Morning Jacket zverejnili skladbu Magic Bullet

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 13:08 • 2 min
VIDEO My Morning Jacket zverejnili skladbu Magic Bullet

BRATISLAVA - Americká rocková kapela My Morning Jacket zverejnila prostredníctvom služby Soundcloud skladbu Magic Bullet.

slovakia

left justify in out

Muzikanti k novinke pripojili aj sprievodný text, v ktorom sa venujú násiliu či intolerancii v spoločnosti. "Násilie nie je odpoveďou, len láska. Všetci musíme byť súčasťou diskusie a nájsť riešenie. Ako dlho ešte potrvá, kým si uvedomíme, že sme všetci rovnakí? Toto nie je idealistické snívanie. Je to fakt - všetci chceme milovať a byť milovaní. Nezáleží na rase, viere alebo sexuálnej orientácii. Všetci máme v sebe tú istú krásnu krv zmiešanú zo starej a novej generácie. Nepredstierame, že si myslíme, že skladba dokáže ihneď zmeniť svet. Ale ak nič nepovieme, nikdy sa nič nezmení a veci sa musia zmeniť. Dúfame, že si užijete túto pieseň, ktorá hovorí v podstate o tom, že existuje riešenie. Ale nikto z nás to nedokáže sám, musíme sa spojiť," uviedli hudobníci v dlhom príspevku.


My Morning Jacket vznikli v roku 1998. Prvý album The Tennessee Fire vydali v júni 1999 a nadviazali naň nahrávkami At Dawn (2001), It Still Moves (2003), Z (2005), Evil Urges (2008), Circuital (2011) a The Waterfall (2015). Na konte majú tiež niekoľko koncertných záznamov, EP nahrávok či kompilácií.

 

Súčasnú zostavu formácie tvoria Jim James (spev, gitara), Tom Blankenship (basgitara), Patrick Hallahan (bicie), Bo Koster (klávesy) a Carl Broemel (gitara, saxofón). Kapelu tri razy nominovali na prestížnu cenu Grammy.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies