VIDEO Mužovi v triedičke odpadov explodovala v ruke svetlica

NETKY.SK • 21 December 2017, 14:52 • 2 min
VIDEO Mužovi v triedičke odpadov explodovala v ruke svetlica

V dedinke Waterbeach sa odohral incident, pri ktorom zamestnancovi triedičky odpadov explodovala v ruke svetlica. Pri explózii nebol našťastie nikto zranený.

slovakia

left justify in out

Na videu zdieľanom s cieľom upozorniť na nebezpečenstvo pri vyhadzovaní nezvyčajných odpadkov videť, ako pracovník triedičky chytil svetlicu do rúk a obzeral si ju. Za chvíľu mu však vystrelila v rukách a lietala po miestnosti. Zamestnanec sa prikrčil a chránil si najmä hlavu, kým svetlica doňho niekoľkokrát narazila.

 

Našťastie bol chránený pracovným odevom, inak by bolo následky oveľa horšie, píše denník Daily Mail. Incident sa odohral na Amey's Materials Recycling Facility v mestečku Warebeach tri míle sverne od Cambridgu.

 

"Námorná svetlica bola vyhodená medzi hliníkovým odpadom a expolodovala pracovníkovi v rukách. Ochránil ho pracovný odev, ale následky mohli byť oveľa horšie," povedal pre Cambridge News jeden zo zamestnancov triedičky.

 

Neskôr našli na tej istej linke ešte jednu svetlicu. Amey's preto vyzvali obyvateľov, aby zvážili, aký odpad budú vyhadzovať do triediacich kontajnerov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies