VIDEO Mužovi došla trpezlivosť s úradníkom. Na kapote jeho auta sa viezol štyri kilometre

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 10:30 • 2 min
VIDEO Mužovi došla trpezlivosť s úradníkom. Na kapote jeho auta sa viezol štyri kilometre

DILLÍ - Spory o dotácie sa riešia rôzne. Svojrázne sa ich rozhodol vyriešiť 44-ročný Ind Brij Pal. Nahneval ho úradník, ktorý sa rozhodol neschváliť dotácie na dedinské záchody. Naštvaný Pal nechcel úradníka pustiť, a tak skočil na kapotu jeho auta. Rozčúlený úradník sa napriek tomu s autom pohol a odmietal zastaviť. Muža držiaceho sa za stierač tak viezol štyri kilometre.

slovakia

left justify in out

Incident, časť ktorého zverejnila agentúra Newsflare, sa odohral v indickom meste Bareilly, zhruba 260 km východne od Nového Dillí. Tam prišiel Brij Pal so svojimi spoločníkmi, aby im úrady schválili druhú splátku dotácií na toalety, ktoré vo svojej dedinke vybudovali.

 

Lenže Pankaj Kumar Gautam,  ktorý mal dotácie na starosti, bol opačného názoru ako dedinčania. Pretože toalety nesplnili predpísaný dizajn, žiadosť o vyplatenie zamietol.

 

Rozčúlení dedinčania sa následne rozhodli protestovať pred budovou úradu a požadovali, aby s nimi celú vec Gautam ešte raz prebral. Lenže nikto neprišiel a muži čakali márne.

Ich hnev podľa serveru Indiatimes.com ešte umocnila veľká horúčava. Keď konečne vyšiel úradník z budovy a zamieril k svojmu autu, rozzúrení dedinčania o obklopili a nechceli nechať odísť.

 

Najagilnejší bol Brij Pal, ktorý úradníkovi vyliezol na kapotu a odmietal zliezť. Keď nezabralo ani trúbenie, rozčúlil sa aj Gautam. Pohol sa teda s autom napriek tomu, že mal muž na kapote.

 

Viezol ho vraj až štyri kilometre. Na konci sa rozhodol, že si jeho počínanie natočí na mobil. Počas jazdy si dedinčan vybavil aj niekoľko telefónnych hovorov, jeden z nich smeroval pravdepodobne aj na políciu.

 

Krátko na to Gautam zabrzdil a Pal zliezol. Obaja sa obrátili na políciu a obvinili toho druhého z vyhrážania a pokusu o vraždu. Ako sa k tomu postavili muži zákona, zatiaľ nie je jasné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona