VIDEO Muža údajne uniesli a napchali mu pohár do análneho otvoru!

NETKY.SK • 17 December 2013, 12:30 • 2 min
VIDEO Muža údajne uniesli a napchali mu pohár do análneho otvoru!

PEKING – Au! Neuveriteľnú bolesť musel zažiť pán Liu z Číny, ktorého trojica mužov zdrogovala a zanechala v ňom nepríjemné prekvapenie.

slovakia

left justify in out

Podľa pána Liu ho trojica mužov v dodávke zastavila a pýtali sa ho na cestu, keď zrazu stratil vedomie a nič si nespomína. Podľa jeho slov sa zobudil kľačiac za dodávkou a trojica neznámych mužov stála vedľa neho.

Keď nabral vedomie okamžite sa rozbehol preč a únoscom utiekol. Keď však prišiel domov zistil, že krváca z análneho otvoru, a tak išiel na vyšetrenie do nemocnice. Výsledky röntgenu pána Liu veľmi nepotešili.

Snímok prezradil, že sa v jeho tele nachádza pohár o veľkosti 5x7 cm, ktorý mu údajne cez análny otvor strčili do tela traja muži.

Polícia prípad vyšetruje. Je veľmi pravdepodobné, že pán Liu si únos vymyslel, keď sa mu jeho „experiment“ s pohárom nepodaril.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies